Shoping Cart

Your cart is empty now.

Shoping Cart

Your cart is empty now.

Prof. Tyran Prizren Spahiu-Kosovo-VËRTET NDODHI-Roman 1.
$9.99

Romani i pestë i shkrimtarit Prof Tyran Prizren Spahiu

VËRTET NDODHI!

 

Po, kriminelët bëjnë krim ndaj kriminelëve, temA, të bën që për personazhet lexuesi të ndien simpati, poashtu edhe adrinalina...

 • Book Name: Prof. Tyran Prizren Spahiu-Kosovo-VËRTET NDODHI-Roman 1.
 • Author Name: Prodigy Published
 • Product Type: Unknown Type
 • Item Publish Date: 2021 / 10 / 28
Categories:
  Guaranteed checkout:
  amazon payments master paypal american express apple pay google pay bitcoin

  Romani i pestë i shkrimtarit Prof Tyran Prizren Spahiu

  VËRTET NDODHI!

   

  Po, kriminelët bëjnë krim ndaj kriminelëve, temA, të bën që për personazhet lexuesi të ndien simpati, poashtu edhe adrinalina sa vjen e fuqizohet.

   

  Ngjarjet rrjedhin me një shpejtësi të jashtëzakonshme, por çdo moment, çast, situatë, autori armatos romanin me njohuri të thellë dhe profesionale të botës së krimit. Poashtu vlen të ceket se derisa analizoja fitova përshtypje se ngjarja vërtet ka ndodhur, bile bile parashtrova pyetje autorit “Të lutem më trego është ngjarje e vërtet apo e trilluar”? Vetëm më dhuroi një buzëqeshje pa përgjige!  

   

   

  Translation missing: en.general.search.loading